Atsiliepimai ir įspūdžiai

Laiškų kalba netaisyta.

Work and Travel UK

Apibendrindamas galiu pasakyti, kad ši vasara buvo geriausia mano vasara iš visų!

Išvažiavome vasaros pradžioje. Buvome du lietuviai, bet žinojom, kad dar trys keliauja į tą pačią vietą keliauja, tik kitu maršrutu. Kai nuskridome į Angliją nereikėjo pirktis jokių bilietų (autobusų, traukinių), nes viską iš anksto suorganizavo mūsų nuostabioji programos koordinatorė Julija. Ir kaip vėliau sužinojome – daug pigiau, nei būtume patys vietoje pirkalioję.

Taigi pradžia sklandi. Patekome į pramogų parką, kuriame praleidome lygiai 90 dienų. Parkas susidėjo iš dviejų dalių: zoologijos sodo ir atrakcionų (jie mums nemokami!). Beja, jame buvo begalės kioskelių, kavinių, parduotuvėlių, kuriose ir turėjom dirbti. Man labai pasisekė, kad pakliuvau į COSTA kavinę (daugmaž mums patiems leido pasirinkti, kur dirbti, bet nepažinodami parko, ne ką tegalėjome pasirinkti). Ten ir pradirbau beveik visą laiką. Nuostabi vieta tiek darbo pobūdžiu (nesunku ir įdomu), tiek žmonėmis su kuriais teko dirbti. Su latviais dirbau. Tie latviai... ;D

Dauguma žmonių čia atvažiuoja užsidirbti pinigų. Moka už valandas, tai dauguma stengiasi kuo daugiau jų turėti. O tai labai paprasta pasiekti – tiesiog reikia paprašyti. Išsiprašiau naktinės pamainos. Darbas teko bare. Viena geriausių darbo vietų. Ką galiu pasakyti – man sekėsi.

Šiame parke dirba labai daug žmonių suvažiavusių iš užsienio šalių. Visi yra svetimšaliai, dėl to stengiasi tarpusavyje susidraugauti. Tai labai palengvina bėgančias dienas.

Apibendrindamas galiu pasakyti, kad ši vasara buvo geriausia mano vasara iš visų (galbūt dėl to, kad kitas praleisdavau namie sėdėdamas). Daug pamačiau, daug patyriau. Patirtį šioje kelionėje labiausiai vertinu. Dėkoju už ją :]


Linas B