Atsiliepimai ir įspūdžiai

Laiškų kalba netaisyta.

Au-pair Didžiojoje Britanijoje

Labas rytas,

esu namie jau nuo šeštadienio, gan ilgoka kelionė buvo: traukiniu į Manchesterį, iš ten lėktuvu į Helsinkį ir iš Helsinkio į Vilnių, bet kartu buvo labai ir įdomu.

Paskutinės savaitės su šeima buvo labai geros ir sklandžios, pirma dėl atlyginimo, tai kad man jį sumokėjo 2 dviem savaitėmis į priekį (pagalvojo, kad gal norėsiu dovanų šeimai nupirkti, tai tas buvo labai malonu). Ir šiaip nusivežė į indiškų patiekalų restoraną. Na dar Anu pamokino keletą indiškų patiekalų, davė specialių prieskonių (kitą savaitę bandysiu pagaminti:)).

O apie vaikus, tai jie matės, kad labai nenorėjo, jog aš išvažiuočiau, net sunkiai įterpdavau namų ruošos darbus, jie visą laiką norėdavo būti kartu, žaisti ar dar ką daryti. :) Ir paskutinį vakarą nuo šeimos gavau 2 dėžes saldainių ir stalo žaidimą (su mergaite mes tokį patį žaidimą žaizdavome kiekvieną dieną) ai na ir dar mergaitė nuo savęs, gal žinote yra tokie chna dažai (arabiški, moterys jais rankas nusidažo prieš vestuves) tai vat jų man tiubelę padovanojo) ir indiškų apyrankiu. Taip pat su mergaite apsikeitėme elektroninio pašto adresais.

Apibendrinant, tai labai noriu padėkoti, kad man suradote šį darbą, manau, kad patobulinau savo anglu žinias, o taip pat ir pamačiau, suspažinau su kita kultūra, dėl ko labai džiaugiuosi, labai labai ačiū :)


Urte