Atsiliepimai ir įspūdžiai

Laiškų kalba netaisyta.

Au-pair UK

Sveiki,

Patekau i labai puikią, šiltą, bendraujančią šeimą. Moteris yra ispanė, o vyras - britas. Prižiūriu tris mergaites. Visos labai prisirišo prie manęs, noriai bendrauja ir žaidžia. Trečiadieniais vaikštome visa šeima į baseiną. Baseiną taip pat apmoka šeima.

Vaikštau į koledžą, kuriame mokinuosi anglų kalbą ( aisku ne tik, bet aš į jį netyčia patekau, todėl dabar turiu IT, anglų, matematiką ir apie darbą, ateitį pamąstymai -pamoka). Koledže taip pat šilti žmonės, nori bendrauti, visuomet šypsosi.

Mano šeimininkė nuo spalio mėnesio pradės mane mokinti ispanu kalbos. Spalio mėnesį turėsiu dvi keliones, kurias apmoka šeima, kurioje dirbu. Tai keturiom dienom skrisiu į Prancūziją ir paskui virš savaitės teks paviešėti saulėtoje Ispanijoje.

Lapkričio mėnesį manęs atvažiuoja aplankyti draugė. Apsistos savaitę laiko, šeima neprieštarauja, noriai priima.

Turiu savo atskirą kambarį, atskirą vonios kambarį. Gruodžio mėnesį dviems savaitėms grišiu į Lietuvą sutikti šventes su savo šeima. Bilietą į Lietuvą nupirko šeima. Šaip net negalvoju apie norą grįžti namo, užtenka kai vakare paplepu su tėvais per skype.

Aš tikrai esu patenkinta savo šeima. Jau antrą savaitę atsistojau į eilinės dienos vėžes ir viskas gerai, atrodo taip ir turi buti. Nesigailiu savo sprendimu. Čia gyvenant galima išmokti puikiai anglų kalbą, susipažinti su žmonėmis iš įvairių pasaulio šalių, taip pat išmokti savarankiškumo, atsakomybės ir, žinoma, kaip uždirbtą pinigą apdairiai išleisti. Dar galima įterpti, kad kur buvo kalba apie papildomų valandų uždarbį yra mokama. Tai tikra tiesa, nes užpraeitą savaitę apturėjom nemažą šventę namuose, kurią padėjau suruošti ir dar vieną dieną, visą dieną prižiūrėjau mergaites, tai tikrai papildomai sumokėjo ir nepasakyčiau, kad mažai, o pakankamai, likau patenkinta. :)))
Monika